Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

Hasan Çekemoğlu

Rasimpaşa mah. Taşköprü cad. Ayrılıkçeşmesi sk. no:142 Kadıköy / İstanbul / Türkiye

+90 532-261-2828 (Telefon)

+90 532-261-2828 (Cep)

+90 532-261-2828 (Whatsapp)

www.alanalana.com

İstanbul Karaköy'deki Perşembe Pazarında 1981 yılında BURTAŞ MAKİNA SANAYİ TİCARET, adıyla ticaret hayatıma başladım.
Alet - edevat, teknik hırdavat, yangın söndürme tüpleri,sanayi ve tıbbi tüpler ve cihazları alanında faaliyet gösterdim.
Medikal sektöründen gelen yogun talepler üzerine, 1996 yılında ikinci şirket olan, BURMED MEDİKAL MAKİNA SANAYİ TİCARET’i Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi’nde kurdum.

Şirketimiz medikal ve hırdavat ürünlerinin yanı sıra güç ürünleri jeneratör ve çapalama makinesi piyasasında da  iyi bir pazar oluşturdu.
Çin’in en büyük jeneratör,motor,motopomp ve çapalama makinası üreticisi olan KIPOR markasına ait ürünlerin pazarlamasını gerçekleştirmek üzere 2004 yılında 4 ortaklı KAMA GÜÇ SİSTEMLERİ LTD. şirketini kurdum.
Türkiye genelinde 220 bayi ile 151 yetkili servis ağı oluşturuldu.
Kipor güç ürünleri, Pratiker,Metro,Bauhaus gibi Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde ve pek çok   E-ticaret sitesinde satıldı.
Hasan Çekemoğlu olarak, ortağı olduğum Kama Güç Sistemleri Ltd. Şti.’den  08.11.2006 tarihinde ayrıldım.
Sizlere daha iyi hizmet vermek için, 2006 yılında BURMED MEDİKAL MAKİNA SANAYİ ’yi Kartal- Maltepe’ye taşıdım ve  www.alanalana.com ‘la sanal satışa başladım.
KIPOR güç ürünlerini, şu anda Kama by Reis markası ile REİS MAKİNA A.Ş ithal ediyor.Kısa zamanda 100 milyon dolar ciro yapınca, umut ediyorum ki  ülkemizde imalatı başlayacak.
Şirketimiz www.alanalana.com adlı site ile Kama By Reis ( Kipor dahil ) ve dünyanın en önemli hırdavat markalarına ait , binlerce ürünün sanal satışını gerçekleştirmektedir.

Yakın zamanda açılan www.hirdavatb2b.com  yaklaşık 5000 adet ürünün tedarikçilik hizmeti vermektedir. HIRDAVATB2B internetin en büyük hırdavat ürünleri tedarikçisi olmayı amaçlamıştır.
Hedefimiz 81 ilde 200 bayi oluşturmaktır.
Bayilerimiz de e-ortağımızdır.
E-ortaklarımız’a vereceğimiz sanal satış siteleri XML entegrasyonmuz ile B2B sitemizden tüm ürün bilgilerini alacaklar.
Ayrıca e-ortakların bulunduğu şehirde imal edilen ürünlerin B2B sistemine girerek 200 alt bayi’de  satılmasını sağlayacağız.  Karşılıklı kazanç elde edecegiz.
 Sisteme katılan bayilerimiz birlikte yapacağımız, güçlü ekip çalışması sayesinde kendi bölgelerinde rakipsiz olacaklardır.
5 Ayrı sektörde, binlerce müşterimiz, sizlere referansımızdır.
30 yıldır hizmet veren şirketimiz, sizlerden aldığı güç ve güven ile hizmet  kalitesini yükseltmeye devam edecektir.
Bu vesile ile hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Sonsuz Saygılarımla
Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat