Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

Murat Altınses

Adres: Abdi İpekçi Mah. 1545 Sokak No:26 Darıca/Kocaeli Darıca / Kocaeli / Türkiye

+90 532-152-4404 (Telefon)

ŞİRKET PROFİLİ

Gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında 25 yılı aşan iş organizasyonu sürecimizde birçok kaliteli ekip, memnun İşveren ve yüklenici firma biriktirdik. Birçok projelerde çeşitli organizasyonlar yaptık, ayrıca organize olamayan işler, zarar eden İşveren veya yüklenicilerle karşılaştık. Bu süreçte her bir projeyi ayrı bir tecrübe her bir hikayeyi ayrı bir örnek edinerek geliştik. Minimum maliyet, maksimum kalite ve hız temel Prensiplerimiz oldu. Tüm Grup şirketlerimizi, teknik kadromuzu ve ekiplerimizi bu Prensiplere uygun seçtik. Siz değerli İşverenlerin ve Yüklenici firmaların kazanması, daha kaliteli ve Prensipli hizmet alabilmesi için çalışmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Biz Organizasyonunuzu yaparken, size yeni projeler geliştirin.

                ProfX Sektörün İhtiyaç duyduğu gereksinimlere göre gelişmiştir. Alanın da Uzmanlaşmış Yüklenici Grup firmalarımızın yanı sıra Projelerinize Fabrikalardan malzeme temini, Makine ve el aletleri kiralama olanaklarıyla tamda ihtiyaç duyduğunuz organizasyonlarınızı tek çatı altında topladık. Hizmetlerimiz Sadece bunlarla sınırlı değildir, Danışmanlık ve Teknik Hizmetlerimizle İş organizasyonu için gerekli olan tüm hizmetleri sizin için oluşturduk.    

                Ofisten iş kontrol eden Danışman Firma veya Teknik kadro formatında çalışmayız. Sektörün ihtiyaç duyduğu gibi Tüm aşamalarda aktif rol alarak İşveren ve yüklenici  firmaların tüm organizasyonunda doğru yönlendirmeleri yaparak İş kalitenizi  artırarak maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı oluruz. Kaliteli imalat, Hızlı İmalat ve Minimum maliyet misyonuyla sizin için gece demez, gündüz demez çalışırız. 

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat