Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

Serhat Vural

Zafer Mahallesi 2334 Sokak No:4 Kaynaklar BUCA/İZMİR Buca / İzmir / Türkiye

+90 085-052-0265 (Telefon)

+90 553-397-0908 (Cep)

+90 0532 311 57 14 (Cep 2)

+90 553-397-0908 (Whatsapp)

www.termoyapienerji.com.tr

Sıfır atık projesi kapsamında çevre ve hava kirliliğini azaltmayı ilke edinen firmamız, çevre kirliliğine sebep olan atık maddelerin bertaraf edilmesini, büyük oranda geri dönüşmüş hammadde ve enerji olarak ülkemiz ekonomisine kazandırmak için çalışmalar yürütmektedir.

Kuruluşumuzdan bu yana on bir yıldır sürekli ar-ge çalışmalarının yanı sıra plastik, maden, gübre, enerji, tarım ve gıda sektörlerinin önde gelen firmaları ile yürütmüş olduğumuz projelerin başarıya ulaşmış olmasından dolayı Termoyapı A.Ş. ailesi olarak çok mutluyuz.

Son yıllarda, küresel ısınma ile tüm dünyada giderek artan çevre bilinci gereği insanlığın alması gerektiği önlemler çerçevesinde, Termoyapı Toz Toplama, Gaz Arıtımı ve Filtrasyon cihazları üretimi için gerekli Ar- Ge çalışmalarını yapmış ve uzman kadrosu ile  kısa sürede sektörün en başarılı firmaları arasına girmeyi  başarmıştır. 

Uygulamaları arasında çeşitli Endüstriyel tesislerin toz, gaz ve duman problemlerine yönelik çözümler bulmanın yanı sıra sıfır atık projesinin en ön sıradaki takipçilerinde olup çevreye zarar veren katı maddelerin geri dönüştürülerek hammadde olmasını, baca gazlarının ise arıtılarak çevreye zarar veren gazların tutulması için geliştirmiş olduğu filtreler ve rekuplatörler yardımı ile bacadan atmosfere atılan enerjinin de kullanılabilir olmasını sağlayacak projeler yapmıştır.

Hedefimiz; ürettiğimiz ürünleri insanlığın hizmetine sunarken, tekniğimizi, bilgimizi ve dostluğumuzu müşterilerimize aktararak sürekli iletişimi sağlayabilmektir.

Prosese ve amaca uygun olarak yapılan her doğru iş için vereceğimiz / vereceğiniz  her türlü destek bizi mutlu edecektir. 

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat