Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

Turan

Hacıyusufmescit Mahallesi Uzunhasan Sokak No12/1 Karatay/Konya Karatay / Konya / Türkiye

+90 554-594-3643 (Telefon)

+90 554-594-3643 (Cep)

www.ayazrobotik.com

Ayaz Robotik Makina Otomasyon Sistemleri çeşitli firmalarda 10 yıldan uzun bir süre görev yaparak yüksek öğrenim görmüş deneyimli, tecrübeli ve bilgi birikimini dinamik ekibi ile takviye ederek siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için 2018 yılı itibari ile Türkiye'nin sanayi şehri Konya'da kurulmuştur.
 

AYAZ Makina neslin dinamizm ve girişimci ruhuyla kaliteli ve güvene verdiği önemi ürünlerine yansıtan satış öncesinde tüketicinin taleplerine eksiksiz ve zamanında hizmet sunmaya daima hazırdır. Satış sonrasında da müşteriyi yalnız bırakmayarak deneyimli servis ekibi ile arıza ve yedek parça soru­ nlarına kısa zamanda müdahale edebilen ekibi ile müşteri memnuniyetini çalışmalarında temel prensip kabul eden AYAZ Makina en uygun fiyat seçenekleriyle kaliteli ve güvenli hizmet sunmaya daima hazır bir firmadır.

AYAZ Makina girişimci ruhuyla ar-ge çalışmalarında günden güne yenilikçi, kaliteli ve hızlı kaynak için teknolojiyi takip ederek yenilikleri çıkarmaya devam ediyor. Ürün yelpazesini günden güne sektör ihtiyaçlarına göre arttıran firmamız bu sektörde faaliyet gösteren seçkin firmaların çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Standart makina ve özel makina imalatı yaparak sizlere hizmet sunmaktadır.

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat