Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

MURAT BÜYÜKKALAYCI

Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cad. Yeniçeri Sk. No:14/A Bayrampaşa / İstanbul Bayrampaşa / İstanbul / Türkiye

+90 212-544-7044 (Telefon)

+90 532-577-7765 (Cep)

+90 544-612-8700 (Cep 2)

+90 532-577-7765 (Whatsapp)

www.mbkmakina.com.tr/

MBK Plastik Makina San. Tic. Ltd. 23 yıllık dış ticaret, dünya sanayisi deneyimi ve plastik makinaları sektörü deneyiminin birleşimi ile hizmet vermektedir. MBK Ltd. yurtdışından kaliteli plastik makinalarını ithal ederek, Türkiye ve komşu ülkelere plastik sektöründe kullanılan makinaların satış ve teknik servis hizmetini sağlamaktadır.

Satılan makinaların montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri MBK Makine Ltd. tarafından sağlanmaktadır. Firmamız satılan makinaların arkasında durma prensibine inanır ve bunu gerçek hayatta uygulama düsturu ile hareket etmektedir. Uzun vadede en büyük sermayenin paradan çok piyasada sahip olunan güvenilirlik olduğuna inanmaktayız.

MBK Makine, iş hayatındaki en önemli unsurlardan birinin kazanılan güven ve itibar (özellikle günümüzde) olduğu temel prensibine göre işlerini hassas bir şekilde yürütmektedir. Tüm dünya ticaretindeki üst düzey deneyimin kazandırdığı vizyon, MBK Makinanın yol göstericisi olmuştur.

MBK Makine önce plastik enjeksiyon makinası satışı ve teknik servisi ile başladığı plastik sektöründe, bugün itibarı ile ürünler bölümünde göreceğiniz gibi oldukça geniş bir yelpazeye sahip olmuştur.

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat