Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

ÜNSAL ÖKMEN

129/4 SK.NO:28C 4 .SANAYİ SİTESİ Bornova / İzmir / Türkiye

+90 232-459-2035 (Telefon)

+90 232-375-7975 (Cep 2)

+90 232-375-7975 (Whatsapp)

unsalmak.ilanvermakina.com

2004 Yılında Ünsal ÖKMEN tarafından kurulan firmamız ; bi-metal şerit testere ve şerit testere makinesi servisi ile ticari faaliyete başlamıştır.

İlerleyen dönemlerde sırasıyla : şerit testere makinesi , daire testere makinesi , endüstriyel yağlama sistemleri , üniversal takım tezgahları , eksantrik ve hidrolik pres tezgahları , satış ve satış sonrası hizmetini değerli müşterilerimizin isteği ve memnuniyeti doğrultusunda geliştirmiş bize duyalan güveni boşa çıkarmamayı hedeflemiştir. 2015 yılından itibaren hedeflediğimiz pazar payına ulaşabilmek ve piyasadaki yerimizi sağlamlaştırmak adına ürün yelpazemize CNC hızlı kesim daire testere makinesi , CNC çubuk sürü tezgahı , CNC torna tezgahı ve CNC dik işleme makinesi gruplarınıda eklemiştir.

Müşteri memnuniyetini , sürekli gelişmeyi , kaliteyi ekip çalışmasını , sosyal sorumluluğu , profesyonel yönetim anlayışını teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bşr anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine VİZYON edinmiştir.

Belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşeterilerimize , çalışanlarımıza , ülkemize kaynak ve değer yaratan bir kuruluş olmayı kendimize MİSYON edindik...

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat