Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

CİHAD ŞAHBAZ

Fevzi Çakmak Mah. Büsan Özel OSB. Çelik Cad. No: 87-89 Karatay / Konya / Türkiye

+90 332-345-1637 (Telefon)

+90 554-405-8454 (Cep)

+90 533-506-7953 (Cep 2)

+90 554-405-8454 (Whatsapp)

yuntes.ilanvermakina.com

Firma Tarihçesi

1996 yılında Konya'da kurulan YUNTES, şerit testere ile sanayi sektörüne adım atmıştır. Sektöründe gösterdiği başarı sonucunda Almanya'nın şerit testere üretiminde dünya çapında faaliyet gösteren bir firmasının Türkiye Distribütörlüğünü almıştır ve bu sektörün yeniliklerine ayak uydurarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Şerit testere ile yakaladığı başarı sonucu şerit testere tezgahı bayiliği yapmaya başlayan ve zamanla bünyesine yeni firma bayilikleri alarak büyüyen YUNTES sahip olduğu geniş ürün yelpazesi ile sanayinin bir çok alanında hizmet vermektedir.

Şu anda faaliyet gösterdiği 3000m2 showroom'unda, sektörün en çok talep edilen makinelerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Başlıca ürünleri Universal Torna Tezgahı, Freze Tezgahı, Matkap Tezgahı, Radyal Matkap Tezgahı, Taşlama Tezgahı, Boru Bükme Tezgahı, Ovalama Tezgahı, Pres, Makas, Caka, Diş Açma Tezgahı, Kaynak Makinaları, Kompresör, Silindir Makineleri, CNC Dik işleme Merkezi, CNC Çift Sütunlu Dik işleme Merkezi ve CNC Torna Tezgahları olan firma makina sektöründe söz sahibi olan,alanında uzman bir çok dünya firmasının Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır. Hedef kitle memnuniyetini öncelikli ilke sayan YUNTES, satışını yaptığı her ürüne garanti desteği vermektedir. Ayrıca satış öncesi müşteri ilişkisini satış sonrasında dostluğa dönüştüren YUNTES, ürün ile ilgili her türlü desteği vermektedir. Satış sonrası göstermiş olduğu hizmet, kalite ve güvenilirliği ile müşteri memnuniyetini sağlayan YUNTES teknolojik çözüm üretmek için yenilikleri takip ederek, müşterilerin beklentilerinin üzerinde hizmet vermeyi amaçlamıştır.

Ülkenin en büyük showroom'una sahip YUNTES'te; size katalog değil, makinanın kendisini görme imkanı sunuyoruz. Dünyaca ünlü marka ve modeller hakkında size detaylı bilgi verebilecek makine satış uzmanlarımızla YUNTES ile çalışmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Şirketinizin makine alımında sunduğumuz satış öncesi ve sonrası hizmet anlayışımızla, yeni makinenizi hizmetinizde gördüğümüz andan itibaren yüzünüzde oluşan mutluluk ve en ufak bir sorunda dahi sizinle ilgilenen servisimiz, size YUNTES Makina ile çalışmanın rahatlığını hissettirecek.

Ve bu rahatlık size sektörde bambaşka bir girişimcilik gücü sağlarken, adeta üretim kaliteniz için çalışan bir danışmandan hizmet almanın güveni, size sadece işinizin gelişmesi için vakit ayırma imkanı sunacak.

Tecrübemiz, kalitemiz ve kusursuz hizmetimiz ile sorunsuz bir üretim hattı kurma imkanı sadece sizin onayınızı bekliyor. YUNTES Makina ülke genelinde hizmet gösteren her makinenin kusursuzca çalışması için kurum içinde oluşturduğu teknik servis ekibi ile alanında uzman bir kadro yetiştiriyor.

Ürün sattığı her müşterisine yılın her günü hızlı bir şekilde teknik destek veren ekibi ile sadece ürün satmakla kalmayıp, sattığı makinaların arkasında durabilen bir kurum özelliğini de yansıtıyor.

Böylece hem satış, hem de satış sonrası hizmetleri ile sektörün öncüsü, fark edilir bir kalite politikası izleyerek yoluna devam ediyor.

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat