Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

MUHAMMED ÖZTOPRAK

KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ LALEHAN CADDESİ NO: 7 Selçuklu / Konya / Türkiye

+90 332-239-1234 (Telefon)

www.say-mak.com.tr

 

Firmamız 2002 yılında Türk-Amerikan işbirliğiyle 1.250 m²'lik kapalı, toplam 5.000 m²'lik üretim alanında sac işleme makineleri imalatına başlamıştır. Kısa sürede ürün portföyünü genişleten firmamız, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda kalitesini kabul ettirmiştir.

Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda Say-Mak markası ile hizmet veren firmamız, benimsemiş olduğu; AR-GE’ye önem veren, sürekli kendini yenileyen, müşterilerin beklenti ve isteklerini dikkate alarak verimliliği artıran, personelin gönülden katılımını sağlayan, tüm iş süreçlerinde standardizasyonu hedefleyen, teknik özelliklerin yanında görselliğe de önem veren kalite anlayışıyla müşterilerine vermiş olduğu güven ve potansiyelini her geçen gün daha da artırmaktadır.

Say-Mak, sahip olduğu tecrübeli pazarlama departmanıyla, Almanya, Avusturya, İngiltere, Danimarka, Fransa, İspanya, Slovakya, Ukrayna, Rusya, Yunanistan, Romanya, İsrail, Libya, Sudan, Cezayir, Ürdün, Mısır, Güney Afrika, Suriye, Irak, İran ve ABD başta olmak üzere 5 kıtada 25'i aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.

Firmamızın imalat hattı, Havalı Şahmerdan Makineleri, Kollu Giyotin Makaslar, Motorlu Giyotin Makaslar, Redüktörlü Giyotin Makaslar, Caka-Kenet Makineleri, Silindir Makineleri, Hidrolik Kombine Makaslar, Profil ve Boru Kıvırma Makineleri, Kordon Makineleri, Daire Kesme Makasları, Kenet Makineleri, Kenet Ezme Makineleri, Atölye Tipi Hidrolik Presler, Sıvama Preslerlerinden oluşmaktadır.

Bunun yanında firmamız; müşterilerimize Rulo Açma ve Kesme Sistemleri gibi özel çözümler sunabilmektedir.

Say-Mak Makine, genç ve dinamik kadrosu ile gerçekçi hedefler doğrultusunda geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarılı işlere imza atmayı hedef olarak seçmiştir

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat