Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

CEM YARAY

Ikitelli O.S.B Bedrettin Dalan Bulv Başakşehir / İstanbul / Türkiye

+90 212-549-1115 (Telefon)

+90 532-310-7550 (Cep)

+90 532-310-7550 (Whatsapp)

www.cmcc.com.tr

 CMCC Makina Danışmanlık merkezi Hong Kong'da bulunan 2010 yılında Türk ve Isviçreli ortakları tarafından kurulan CMC CONSULTING I&E LTD firmasının Avrupa ve Ortadoğu operasyonlarını yöneten , teknik ekibin bulundurulduğu bir kuruluştur . Firmamız , birçok sektörde müşterilerimize yenilikçi, geri dönüşü hızlı yatırımlar  , son teknolojilerin kullanıldığı yazılım , makina ve tesislerle ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir . CMCC Makina Danışmanlık Türkiye ve çevre ülkelerde birçok başarılı projeleye imza atmıştır

   CMCC MAKINA Danışmanlık olarak Türkiye ve Ortadoğu daki müşterilerimize yatırım yapmak istedikleri konularda , bize sunulan bütçeler çerçevesinde en uygun yatırım planı sunmaktadır . Avrupa , Asya ve Amerika da bizimle çalışan partnerlerimiz aracığıyla en verimli şekilde  hizmet vermekteyiz .

- Uluslararası Kuruluşlar.

- Orta ölçeli firmalar .

- Yeni girişimcilere danışmanlık yapmaktayız.

Hedef müşteri kitlemiz :

- Türkiye 

- Iran 

- Azerbaycan

- Ortadoğu

      

      CMCC MAKINA  Danışmanlık sonuca yönelik ve efektif bir şekilde müşterilerine hizmet etmektedir. Yatırımların hızlı geri dönüşümü konusunda çok hassas davranarak,  doğru sonuca en iyi şekilde ulaşmak için çok detaylı çalışmaktadır.


Kalite

CMCC MAKINA olarak kalite en değer verdiğimiz konudur . Satışını yapmakta olduğumuz tüm makinaların detaylı testleri firmamızın mühendisler tarafından yapılmaktadır . CE ve Avrupa standartlarında olması bizim icin en önemli önceliktir . 

Hizmet

Bize çok çeşitli makina ve proje talebini iletibilirsiniz . Bir çok ülke de projelerimiz için CMCC Makina ile çalışan uzman partnerlerimizle hizmetinizdeyiz . 

Servis

Satış sonrası servis icin CMCC Makina tarafından müşterilerilerimize günün her saatinde bize ulaşabilme imkanı vardır  . Teknik ekibimiz dönüşümlü olarak mesai yapmaktadır . 

Yedek Parça

Satın alınan makinanın bir yıllık değişime uğrayacak parçalarını müşterilerimize teklif içinde sunmaktayız . Ayrıca makinaların içinde ki parcalar uluslararasi markalar olduğu icin lokal satıcılardan kolaylıkla satın alınılabilir . Siemens , Omron ,  Schnieder vb markalarla çalışmaktayız . 

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat