Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

MT Makina

Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bulvarı 1983. Sk. Kent Palas 2 Kat:7 D:85-86 Esenyurt Beylikdüzü / İstanbul / Türkiye

+90 212-613-3182 (Telefon)

+90 537-442-0094 (Cep)

+90 537-442-0094 (Whatsapp)

www.mtmakina.com

Geri dönüşümün en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkan firmamız; tüm çalışanları ile kenetlenmiş bir aile anlayışı içinde doğru ve dürüst olmaktan taviz vermeden büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Firmamız kadrosu, çağdaş çalışma alanları ve her geçen gün genişleyen modern makina parkıyla sektörünün en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, rekabetin sürekli arttığı günümüz pazar ortamında, kuruluşların ilk politikası, müşterilerine kalite güvencesi vermek olduğu bilincini benimsedik.

Kalite, güven ve titizlik anlayışıyla birlikte en son teknolojik imkanları da kullanmak gerekir. Pazardaki rekabet koşulları, müşteri memnuniyetinin de uzun dönemli bir yatırım olgusu olduğunu göstermiştir. Firmamız parçalayıcı, kırıcı, ayrıştırıcı, kesici makinalar ve geri dönüşüm sistemleri üzerinde yoğunlaşarak çevre duyarlılığı ile ilgili sektörlere hizmet vermektedir. Ürettiğimiz geri dönüşüm sistemleri ve makinaları aracılığıyla atıklarınızın bertarafını kolaylaştırıp, daha tutarlı bir hacim elde etmek ve yeniden kullanılması için daha yenilikçi çözümler ile çevre kuralları dahilinde üzerimize düşeni yapmaktayız

 

AR-GE

 “Kalite bilinçli müşteriyi, bilinçli müşteri de kaliteyi oluşturur” felsefesini biz MT ailesi olarak benimsedik ve ürettiğimiz makinaların, geri dönüşüm sistemlerinin zamanında teslimi ve servis hizmetlerinin en kısa zamanda verilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturarak Türkiye içi hizmetlerimizi, üretimimizi yurt dışı taleplerine de cevap verecek hale getirdik.

MT için yenilik devamlı ileriye gitmek demektir. Müşterilerimizin talepleri ve teknolojik ihtiyaçları gün geçtikçe artmaktadır. Bu nedenle MT’ in aktiviteleri ve enerjisi araştırma ve geliştirmeye odaklanmıştır.

Müşterilerimizin taleplerini daha iyi karşılayabilmek adına, tecrübeli mühendislerimiz ile ihtiyaçlarına uygun olarak özel tasarımlarımız ile üretim yapmaktayız.

 

Başarılarımız bizim doğru yolda olduğumuzu kanıtlamaktadır. Atık yönetimindeki yenilikçi çözümlerimiz çevrenin korunmasına önemli derecede katkı sağlamaktadır. Vaadimiz bizim bu konudaki farkındalığımızı arttırarak, daha etkili ve yenilikçi çözümler bulma yolunda bizi yönlendirmektedir. Teknik tecrübe ve motivasyon konusunda ayırt edici bir yerde bulunan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat