Giriş Yap Üye Ol

Üye Girişi

İlanver Makina’ya Hoş Geldiniz.

E-Posta
Şifre

Cem Tekeli

Şekerpınar Mah. Marmara Geri Dön. Koop. Ayçiçek Sok. No:39 Çayırova / Kocaeli / Türkiye

+1 0262 658 24 42 (Telefon)

http://www.tekelilermetal.com/

FİRMAMIZ
Firmamız 1975 yılında Ömer Tekeli tarafından kurulmuş olup başarılı çalışmalarla bu güne kadar gelmiş ve 2007 yılından itibarende yoluna limited şirket olarak devam etmektedir. Merkezimiz Yakacık-Kartal adresinde 2500m2  lik bir alan üzerindedir .Şekerpınar adresinde ki depomuz ise 2000 m2 si kapalı toplamda 10000m2dir.

GERİ DÖNÜŞÜM NEDİR?
Tabii kaynakların sınırsız olmadığı, dikkatlice kullanılmadığı takdirde bir gün bu kaynakların tükeneceği şüphesizdir. Kaynak israfını önlemenin yanında, hayat standartlarını yükseltme çabaları ve ortaya çıkan enerji krizi ile bu gerçeği gören gelişmiş ülkeler atıkların geri kazınılması ve tekrar kullanılması için yöntemler aramış ve geliştirmişlerdir.

Kalkınma çabasında olan ve ekonomik zorluklarla karşı karşıya bulunan gelişmekte olan ülkelerin de tabii kaynaklarından uzun vadede ve maksimum bir şekilde faydalanabilmeleri için atık israfına son vermeleri, ekonomik değeri olan maddeleri geri kazanma ve tekrar kullanma yöntemlerini araştırmaları gerekmektedir.

Demir, çelik, bakır, kurşun, kağıt, plastik, kauçuk, cam gibi maddelerin geri kazanılması ve tekrar kullanılması, tabii kaynaklarımızın tükenmesini önleyeceği gibi ülke ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ithal edilen hurda malzemeye ödenen döviz miktarını da azaltacak, kullanılan enerjiden bü

Yönetici

Merhaba

Benimle Whatsapp üzerinden konuşabilirsiniz.

12:59
Görüşmeyi Başlat